Artister fra Hot Rock Agency

Cato & My Baby fra Amsterdam er et av Europas mest spennende band i øyeblikket . My Baby booker du gjennom Høylytt

Hot Rock Agency kan tilby følgende artister til Festivaler,Klubber og Events

 

Sass Jordan (Can)  Classic Rock & Blues Roc

Roachford (UK)  Soul & Pop 

My Baby (Hol) Neon Voodoo Blues 

Sniff,n, The Tears (UK)  Classic rock 

Broken Home (UK)  Pop Rock 

Vincent Flatts Final Drive (Uk)   Southern Rock & Blues

The  Booze Bombs  (Ger)  Blues Rockabilly 

Bacon Fat Louis (Bel) Juke Joint  Blue

Daddy Long Legs (USA)  Blues & Roots Punk 

Flynnville Train (US) Southern & Country Rock 

Jason Lee McKinney Band (US) Southern & Country Rock 

Jimmy Cornett & The Deadmen (GER) Blues & Southern rock 

Hillbilly Moon Explosion (Sveits ) Rock,n roll 

Michelle David & The Gospel Session (Holland) 

Erika Jonsson (SWE) Country 

The Silos (US) Americana 

Amazing Kappa Band (UK) Rock ,n Blues 

Hetten Des (Belgia ) Cowpunk 

The Hi-Jivers (USA) Rythem & Blues & Rock,n roll 

Dead Sea Skulls (UK)  Rock 

Christine Santelli (USA)  Blues & Soul 

The Smoking Flowers (US) Americana & Folk Rock 

Southern Culture on Skids(USA) Surf & rock,n roll 

Harmonica Sam (Sverige) Rythem & Blues & Rock,n roll 

The Country Side of Harmonica Sam (Sverige) Honkey Tonk 

Too Slim & The Taildraggers (USA) Blues rock 

The Paperboys (Can) Folk rock 

Brandon Isaac (Can) Blues 

Sarah James Band / Two Timers (UK)  Blues ,Soul & Rock,n roll 

Julian Sass (Holland ) Blues

Big Wolf Band (UK) Bluesrock 

Zoe Green Band (UK) Blues

Betty Blackmail Band (Nor) Blues

Avalon Jazz band (Franc/USA) Jazz 

Va Rocks (Swe) Hard Rock 

 

 • Broken Home (UK) Classic rock /Pop

  BROKEN HOME (UK)
  O,Yeah : Broken Home er tilbake for alvor . Nytt album det første siden 1981 . 3 albumet Fragments slippes i september og enda bedre Dicken melder også at enda et album er under planlegging.
  Broken Home ble dannet i 1979 på restene av det Britiske rock bandet MR BIG . Jeff Pain alias Dicken og Peter Crowther hadde spilt sammen siden 60 tallet i bandet Burnt Oak som ble til MR BIG i 1972 .
  I 74 ble MR BIG signert til selskapet Epic records og de slapp 3 singler uten at så mye skjedde. Mott The Hoople manager Bob Hirschman tok over ansvaret for bandet og fikk dem ut på turne som support band for QUEEN på «a night at the opera tour»
  Dette førte til at de i 76 kunne reise på sin første turne i England og de turnerte Europa med THE SWEET. Dette førte til signering med Arista Records for det Amerikanske markedet. I 1977 ble de sendt ut på turne i Usa med Tom Petty , Journey ,Kansas og The Runaways .
  Samtidig begynte det og skje ting i England der singlen Romeo gikk inn på 4 plass på hit listen dette igjen førte til høye listeplasseringer i flere land . Mr Big slapp så 2 album til det tredje ble produsert av Ian Hunter og de fikk en hit med singlen Senora før bandet takket for seg.
  I 1978 dukket så Dicken og Crowther opp sammen med BROKEN HOME . I 1980 kom debut albumet Broken Home ut på Warner Music med super produsenten JOHN MUTT LANGE bak spakene. Bandet ble lansert verden over og spesielt Tyskland og Norge la sin elsk på bandet og Dickens helt spesiell stemme.
  Året etter kom albumet LIFE nå på Mercury/PolyGram med enda en legendarisk produsent GREG WALSH med ansvaret. Singlen OH Yeah ble en stor hit over mye av verden og bandet fikk også flere gode plasseringer med oppfølger singlene fra albumet. Igjen var det Tyskland og Norge som ble av de beste markedene for Broken Home . Dessverre ble dette det siste albumet og slutten på Broken Home .
  Etter suksessen med Broken Home fortsatte Dicken samarbeidet med MUTT LANGE og produserte musikk sammen med han . i 1983 startet Dicken sammen med venner fra b annet Jethro Tull, Sensational Alex Harvey band og Be Bop Delux bandet TANDORI CASSETTE uten at det ble noe store greier.
  Siden midten av 80 tallet har Dicken innimellom reist ut med diverse besetninger av MR BIG og innimellom med Broken Home . Blant annet har de besøkt Norge ved noen anledninger.
  Men nå i September er altså BROKEN HOME tilbake på alvor med ny musikk og gutta vil ut og spille.
  Vi i Hot Rock Agency har fått æren av å jobbe med bandet på det Nordiske markedet å 2019 blir er år hvor bandet vil bli å tilby til klubb og festival markedet i Norden. Som gamle fans gleder vi oss enormt

 • MY BABY (HOL) Neon Voodoo Blues

  Noen ganger dukker det opp et nytt band som bare har DET. Det Amsterdam-baserte MY BABY er et slikt band. Søskenparet Jost og Cato van Dyck har sammen med New Zealand-fødte Daniel (Da Freez) Johnston satt sammen et band som hollenderne de siste åra har trykket til sitt bryst. Her er det funky Blues og Roots blandet med World Music og det låter genialt og tøft. Bandet ble oppdaget av bassist Larry Graham fra Sly & The Family Stone. Bandet ble raskt en publikumsfavoritt i Benelux-landene. De har også fått åpnet øynene for Blues og Roots på yngre publikum på kontinentet. England er i ferd med å bli bergtatt etter at de ble sendt på turne på de Britiske øyer med Seasick Steve. My Baby spillte sin første jobb i Skandinavia på Lillehammer Blues weekend 18 og fikk åpnet øynene på mange med sin herlige Neon Blues .

  My Baby er ledig for Festivaler ,Klubber og Events i Norden

 • SASS JORDAN (CANADA) Classic Rock/Blues Rock

  En av Rockens aller største kvinnelige vokalister


  Britiskfødte Sass er født på lille juleaften i 1962 i Birmingham. Som ung jente flyttet hennes foreldre med barna til Montreal i Canada. Som ung jente begynte Sass og skrive låter. Etter hvert ble låtene bedre og bedre og hun leverte låter for andre artister som ble store hits i Canada.

  I 1988 slo hun igjennom som artist i Canada med debut albumet "Tell Somebody" som ga henne flere hits i hjemlandet. Hun ga også ut et coverversjon av den gamle R&B-låta "Rescue Me" som ble med på soundtracket til filmen "American Boyfriends".

  Det store gjennombruddet internasjonalt kom i 1992 med albumet "Racine" som ble en millionselger. I tillegg til flere hitsingler. Rosinen i pølsa ble duetten "Trust In Me" med med Joe Cocker i filmen "The Bodyguard". Dette albumet er verdens mest solgte soundtrack og verdens 5. mest solgte uansett sjanger.

  Suksessen åpnet mange ny dører for Sass: Film,TV-serier, musikalscenen og TV-show ble de nye arenaene for Sass. I 2002 fikk hun hovedrollen som Janis Joplin i musikalen "Love Janis".

  Film- og TV-serieroller ble det mye av og i 2003 ble hun hoveddommer i Canadisk IDOL, noe hun fortsatt holder på med.

  I Et land hvor vi elsker artister som Beth Hart og Dana Fuchs med flere er det nå så herlig og presentere en av de aller beste. Sass har mottatt en rekke priser for sin stemme, blant annet Canadas gjeveste pris Juno som mest lovende artist. 'en pris som andre canadiske artister som Alanis Morrisette, Alannah Myles og KD Lang har fått etter henne. Hun fikk prisen som beste kvinnelige artist i '90, '93 og i '95. Hun har delt scene og turnert med alle de store. Taylor Hawkins (en av verdens beste trommeslagere) i bandet Foo Fighters fikk sin første betalte jobb som tromme-slager i Sass Jordan sitt band og er en Stor fan av "Verdens beste kvinnelige rockevokalist" som han kaller henne.

  Sass rocket Lillehammer under Blues Weekend 2018 .Dette var hennes første Jobb i Norge .

  Hun og bandet er klare for mer . Festivaler ,Turne og Events i Norden

 • VINCENT FLATTS Final Drive Southern & Blues Rock


  Vincent Flatts Final Drive fra Birmingham i England har i alle år hatt et stempel som et fantastisk tøft live-band. Det hardtswingende Boogie & Southern Rock-bandet fikk mye oppmerksomhet for sitt debutalbum «Flatt Out», og selv amerikansk musikkpresse fikk øynene opp for Southern Rock fra England. Bandet turnerte USA 3 ganger og noe stort var på gang. Dessverre så har bandet gjennom årene opplevd en del indre problemer og til slutt ble det lagt på hylla. De seinere åra har bandet dukket opp igjen på klubber rundt Birmingham og selvfølgelig henger vi oss på. Bandet har takket ja til Lillehammer og endelig kan de gjøre sin debut på norsk jord, etter gjentatte forespørsler. Her blir det garantert fest og som et lite apropos: Bandets vokalist var i sin tid høyaktuell som erstatter for den avdøde Bon Scott i AC/DC, men måtte se den jobben gå til sin landsmann Brian Johnson, fra Newcastle-bandet Georgie.

  Vincent Flatts Bookes i Norden gjennom Hot Rock Agency

 • Christine Santelli (USA)

  Kommer

 • BACON FAT LOUIS (Hol) Juke Joint Blues

  Bo Hudson (sigarbox gitar og vocal)

  Hokey Bellamore (Munnspil & Keys )

  Sandy Slim Stick ( Trommer)

  Dette er gutta bak Bacon Fat Louis fra Holland . Med hjemme byggede instrumenter en helvetes tøff innstilling til jobben har gutta skaffet seg en trofast fanskare i hjem landet . Gutta serverer ekte Juke Joint blues eller hjemmebrygget fest blues som de selv kaller det .

  Yepp vi har hentet inspirasjon hos karer som RL Burnside , Son House og Jack Withe men vi prøver strekke grensene enda litt .

  Ikke forvent de akademisk riktige gitar soloer når dere hører oss .De dritter vi rett og slett i sier Bo :)

  Debut albumet Bacon Fat Louis åpnet mange dører for bandet og i 2016 kom bandets fantastiske konsept album "The Glorius Gospel & Blues of Henry Sloan ". som forteller historien om den legendariske mentoren for artister som Son House og Charley Patton . Sloan ble aldri registrert så det meste av hans musikk er totalt ukjent for folk flest . Vi vil at det skal høres sier gutta .Vi serverer Dansemusikk for de med en øl i hånden melder gutta .Bacon Fat Louis booker du gjennom oss .

 • ROACHFORD (UK) SoulPop

  Andrew Roachford (53 ) startet sitt band Roachford i 1987 . i 89 slapp bandet sitt første album etter å ha blitt signert til Colombia records . Debuten ble ble en knall suksess og singlen Cuddly Toy gikk inn på 4 plass på de Britiske lister , Klatret til topp 10 i Australia ,Tyskland , Holland og Irland pluss en topp 25 plass i verdens største musikk marked USA . . Roachford har levert en rekke suverene album som har oppnådd gode salgstall og mye skryt i hjemlandet og i store markeder som Tyskland ,Usa og Australia . Faktisk så var Roachford Colombias mestselgende artist i England i over 10 år .

  i 2003 gikk Andrew solo og fortsatte levere glimrende soul inspirert musikk . i 2010 plukket Genesis Mike Rutherford opp Andrew som ny vocalist etter Paul Carrack i hans side prosjekt Mike and the Mechanics. i ledige stunder er Andrew igjen ute med Roachford og kan bookes i Norden gjennom Hot Rock Agency for Festivaler og Events .

 • Hillbilly Moon Exposion ( Swiss)

  Kommer

 • DADDY LONG LEGS (USA) Blues& roots Punk

  DADDY LONG LEGS - Lead Vocals, Blues Harp, Guitar.
  MURAT AKTURK- Guitars, Backing Vocals.
  JOSH STYLES - Tubs, Maracas, Tambourine.

  From the esteemed Norton Records label comes one of the wildest and most exciting groups of the current roots and blues revolution. Daddy Long Legs-named for its harp-blowing, blues-bellowing frontman, is a blues hollerer who blurs any definition by age or color. He growls, barks, yelps, and wails without sounding like an imitation of anyone or anything. This is simply pull-the-cord-and-let-the-snot-fly blues.

  His partners in crime are cut from the same sweat-and-whiskey-soaked cloth. Guitarist Murat Akturk cranks out everything from powerhouse country blues rhythms to slinky-assed multi-stringed slide riffs that bump and grind up against Daddy Long Legs’ harp. Drummer/percussionist Josh Styles keeps it simple and right on, sometimes locking in with his bandmates for a triple-punch deep-as-Hell-itself groove; other times head-down and leading the charge himself, slamming shovelfuls of coal into the beast.

  The resulting gutsy, rocking blues spans the gamut from the churning romp of the album opener “Death Train Blues” to the nasty hoodoo stomp of ''Evil Eye'' that closes things down. Yeah, you’ve heard players bring the train into the station before – but by the time Daddy Long Legs wrestles the thing to a halt, everyone’s covered in sweat.

  Their ''Evil Eye On You'' LP was definitely not an attempt to domesticate the sound of Daddy Long Legs in a studio setting; the twelve cuts are wild and wooly and real. Infuse a few hisses and pops into the tracks and it would be easy to believe this music was recorded a few decades ago, but no – Daddy Long Legs is happening right now, boys and girls.

  Påvirkninger
  The Forbidden Sounds of... Howlin' Wolf, Leadbelly, Hasil Adkins, Screamin' Jay Hawkins, Sonny Terry, Norton, Arhoolie, Yazoo, Chess, Chiswick, Stiff, Raw, Pre-War Blues Harmonica, Flamin' Groovies, MC5, Captain Beefheart, Dr. Feelgood, Screaming Lord Sutch, Lew Lewis, Horror Movies, Westerns, Race Rock, Booger Rooger, Hillbilly, Gospel, Punk, Proto Punk, Pub Rock and beyond!

 • Jimmy Cornett & The Deadmen (Ger) Blues&Southern

  immy Cornett & The Deadmen kom sammen i Hamburg i 1980 . Den Nord Tyske Jimmy hadde siden barnsbein digget Amerikansk Blues og Rock og var aldri i tvil hva slags musikk han selv skulle spille da han skulle starte band . Det ble noen band før det tilslutt ble Deadmen . Med Hamburg som base har bandet turnert over hele verden og blant annet spilt legendariske Viper room i LA og festivaler b annet i Uruguay . på hjemmebane har Jimmy og bandet fått et stort publikum og spesielt bikere har knyttet bandet til seg . Dette har igjen ført tillat Harley Davidsen har signert en samarbeids avtale med bandet . Norden har så langt hvert et uprøvd marked for bandet men gjennom Hot Rock Agency skal bandet nå gjøre seg mer tilgjengelige for det Skandinaviske markedet .

 • THE BOOZE BOOMS (GER) Rockabilly


  The Booze Bombs (GER) Tyske The Booze Bombs k Bandets forkjærlighet til tidlig 50-tallet Rock 'n' Roll, Rockabilly og Blues brakte The Booze Bombs sammen for et par år tilbake. De er av de hotteste Rockabilly & Blues-bandene i Nordschwarzald-regionen samt Sør-Tyskland. De mikser Blues og Rock ‘n’ Roll fra de gylne dager til deres egen musikk av 2018. Når de utfører sine Bluesriff, brølende Rock 'n' Roll og vill autentisk Rockabilly da swinger det voldsomt. Bandet består av: Lucky Steve (gitar/vokal) Frank Martinez (bass) Rockin'Bende (trommer)

  Bandet kompletteres med den karismatiske italienske vokalisten Annie Leopardo. Hennes kraftige stemme vil garantert gi dere bakoversveis. Hennes vokalprestasjoner kan minne om Patsy Cline og Wanda Jackson. The Booze Bombs har vært på turné et par ganger i USA, Australia og Europa,

 • LINCOLN DURHAM (US) Southern Gothic Psycho Blues

  Sjelden eller aldri har vi fått slike tilbakemeldinger fra våre kontakter og medhjelpere i USA når vi sjekker opp artister vi ønsker og presentere på Lillehammer Blues Weekend. Sensasjonell, enestående, sykt bra, vanvittig kult, et geni - ja, det har ikke manglet på godordene på Lincoln Durham

  Lincoln Durham (USA) Lincoln er født i Whitney, Texas, men han vokste opp i Itasca, Texas. Som 4-åring begynte han å spille fele. Som 10-åring ble han Texas-mester for ungdom på fele . Når vi vet hva fela betyr i musikkens USA og i staten Texas - ja, da skjønner du talentet er der.

  På High School ble fela byttet ut med el-gitaren og band som Nirvana ble den store inspirasjonen for Lincoln. Etter endt skole ble musikken lagt på hylla, men et møte med artisten Ray Wylie Hubbard fikk han til å returnere til musikken. Hubbard ble hans mentor og Lincoln gikk over til akustiske gitarer og slide gitar-stilen.

  I 2010 spilte Lincoln inn en EP med Hubbard som produsent. Det gikk likevel 2 år før debutalbumet "The Shovel vs The Howling Bones" ble spilt inn, også det med Hubbard som produsent. På albumet spiller Lincoln er rekke merkelige hjemmesnekrede instrumenter som f.eks. fuglebrett 😊, hekkesaks og oljekanner pluss sin 1929-modell Gibson H622 gitar.

  Stilmessig har Lincolns musikk blitt kalt for Southern Gothic, Psycho Blues mm. Inspirasjonen er uansett de gamle mestre som Son House og Mississippi Fred McDowell. mens galskapen og fandenivoldsken er hentet i Punken og artister som Nick Cave, Jack White og Tom Waits.

  Den utrolig talentfulle musikeren har utviklet dette til og bli verdens tøffeste en-mannsband der han på samme tid spiller på tre, fire instrumenter. Ryktene sier at han som oppvarmer for det fantastiske live-bandet Reverend Horton Heat spilte dem av scenen ved flere anledninger.

  Lincoln Durham er midt i blinken om dere jakter nye, spennende og sultne artister som tør ta sjangeren det lille skrittet videre uten at man er i tvil om at dette er BLUES . Vi er 100 % sikre på at Lincoln i årene fremover vil bli en stor stjerne også her i Europa .

  Lincoln bookes gjennom Hot Rock Agency for Festivaler , Klubber og Events i Norden

 • Jason Lee McKinney Band (US) Southern & Country

  Jason Lee er en Indiana gutt som har etablert seg i Nashville som en høyt respektert låtskriver kjent for å levere låter og tekster om det Amerikanske dagligdags livet som treffer folk i hjerte. Jason Lee har 2 ganger i karrieren signert verdens omspennende platekontrakter med store selskap . Han og bandet har turnert og turnert Usa i mange år . Jason har nå valgt å stå på egene ben og ønsker å jobbe mer i Europa en det har blitt tid til - Jason og bandet kaller sin musikk for Americana Southern soul . Det er ikke tvil om at band som Allman Brothers ,Black Crows og Alabama Shakes sammen med Willie Nelson og Merle Haggard har inspirert Jason .

 • Michelle David & The Gospel Sessions ( Holl) R & B Blues ,Gospel

 • Erika Jonsson (SWE) Country

  Erika Jonsson
  At Erika Jonsson skulle bli en Country artist har alltid vært en selvfølge for Erika . Som 13 år gammel begynte hun å skrive egne sanger. Alt begynte i Värmlandsorten Kil, hvor Erika vokste opp . Å lytte til Country musikk som barn,var hun var ganske alene om på hjemplassen . Hun møtte alltid opp på den lokale musikkpuben selv om hun ikke var gammel nok til å komme inn, Interessen for musikken var for stor hos Erika at eieren av Puben slapp henne inn selv om hun var langt under aldersgrensen .

  Erika la ut sin egen Svenskspråklige låt "sangen om Värmland" på Youtube og facebook i 2014 .Den ble umiddelbart en hit i Sverige ,Mange Normann trykket også låten til sitt bryst . Den har nå blitt spilt mer enn 500 000 ganger på Spotify og har dermed solgt gull. Siden 2015 har Erika sluppet to album - Country Crush and Countrybilly Train. På det et siste albumet blander Erika Country og Rockabilly.

  Med over 200 konserter i bagasjen på litt over 3 århar Erika blitt en meget solid artist og nettopp Live spillinger er noe hun elsker og det er lett å se at spillegleden er på topp og det smitter lett over på publikum . Erikas potente band består av Crippe Johansson på elektrisk gitar, John Östblom på bass, Olle Chin guitar og Leo Kinell på trommer.
  Hot Rock Agency skal jobbe med Erika på det Norske og Danske markedet. Erika Jonsson har allerede gjort noen jobber i Norge og vi jobbet med henne ved noen enkelt tilfeller i 2016 . Vi gleder oss enormt til å booke Erika Jonsson og kan låve et fyrverkeri av en artist .

 • Amazing Kappa Band (UK) Blues rock

  The Amazing Kappa Band

  Paul Kappa, Maria Alan og Laura Gilchrist.



  A.K.B er kanskje et av de beste bandene du aldri har hørt om.

  Låtskriver, gitarist og sanger Paul Kappa, startet bandet i 1998. Mange album er utgitt, medlemmer kommet kommer og gått. Selv om den kommersielle suksessen har uteblitt så har Paul Kappa og bandet fortsatt å imponere publikum ute på spille jobber. Paul Kappa har fått et større og større publikum

  For de siste tretten årene har Amazing Kappe Band holdt to ganger ukentlig opphold i Liverpools berømte Cavern Pub and Club på Mathew Street . Her dukker musikk elskere fra hele verden opp og ikke få har latt seg imponere over den suverene gitaristen og hans hart slående band

  Her servere Amazing Kappa Band eget materielle fra over 10 album med orginal materiale i tillegg til en rekke herlige versjoner av klassikere fra rock historien.

  I følge Paul er bandet nå bedre en noen gang og ikke minst ser bedre ut en noen gang 😊 Paul rekrutterte de bein solide musikerne Maria Alan på bass og Laura Gilchrist på trommer. Maria og Laura har virkelig gitt bandet en ny dimensjon med at de både å synge og skrive låter.
  Ønsker du en suveren klubb band så får du ingen bedre en Amazing Kappa Band fra Liverpool





 • The Silos (USA) Americana

  Musikker og Kunstner Walter Salas Humara ble født i New York av Cubanske foreldre som hadde flyktet fra Castros Cuba . Da han var 3 år flyttet de til Florida hvor han vokste opp . Studier tok han tilbake til New York hvor han traff gitarist Bob Rope g fiolinist Mary Rowell Sammen dannet de THE SILOS i 1985 . Med røtter i Amerikansk rock og Walters evner som låtskriver gjorde at bandet kunne gi ut sin debut skive i 86 . i 87 kom albumet CUBA som fikk stor oppmerksomhet og Rolling Stone Magazine kåret dem til Årets beste Americana band . oppfølgeren "Bird" som den blir kalt på grunn av coveret tok bandet enda et steg og bandet ble b annet presentert på David Letterman show på Nasjonalt TV . Bandet har holdt det gående siden 85 med Water fortsatt i spiss som vocalist og gitarist . Walter reiser også rundt og gjør akustiske solo konserter g kommer til Norge i November 2018 . Fra sitt hjem i Flagstaff Arizona kombinerer han musikken med malerkunsten . Walters hunde portretter har blitt svært populære www.walterdogs.com .

  The Silos kan du nå booke gjennom Hot Rock Agency

 • Hi-Jivers (USA) Rythem & Blues ,Rock,n roll

  I september 2014 flyttet Austin John Fra Syracuse til Nashville sammen med kjæresten Dawna Zahn for å satse 100% på en musikk karriere. Austin John hadde med Band Austin John Band hadde med seg et rykte som en herlig musikker som hadde enorm innvirkning på blues-scenen hjemme i Syracuse .

  Kjæresten den Auburn, NY-innfødte Dawna Zahn hadde tilbrakt de siste årene synger i rock-n-roll, blues og honky tonk band The Silver Queen Casket Company, som også Austin ble med i slutten av 2014. Dawnas unike vokalstil utviklet gjennom sin kjærlighet til den rå, sumpete lyder av tidlig blues og rock n roll.
  Sammen reiste de til Nashville hvor de traff på
  Bassist Hank Miles fra Seattle. Hank hadde erfaring fra band som Redneck Girlfriend . Go Like Hell, og Shivering Denizens.
  De 3 viste seg å ha blitt smittet av den samme musikalske influensa og fant inspirasjon i artister som

  Howlin 'Wolf, Etta James, Bo Diddley, Big Maybelle, Wynonie Harris og Nick Curran. Sammen bestemte de seg seg for å danne et band med røtter i tidlig Rhythm & Blues og Rock N' Roll combo .
  Dermed var Hi-jivers født. Bandet har fått ry på seg om å være et live band av dimensjoner og i 2019 blir det også satt fokus på Skandinavia. Bandet Booker du gjennom oss

 • Hetten Des (BEL) Cowpunk

  Belgiske Hetten Des ble med sitt album fra 2005 Cowboys Con Cojones på Drunkabilly Records en kult greie i Benelux landene . En blanding av Rockabilly og Country spilt med punkens energi ga mang en cover låt en ny drakt .Publikum elsket dem og deres versjon av Motorheads Ace of Space ble en stor hit i sentral Europa . Bandet har endelig kommet tilbake nå på tampen av2018 .Hele original besetningen med Johnny Trash i front er på plass . I de åra som har gått siden sist har Johnny gjort suksess med andre band og som solo artist og han ble en meget populær utøver under Belgias Talenter på Tv . Andre band medlemmer hadde suksess med sine prosjekter og noen var med og representerte Belgia i den internasjonale finalen i Melodi Grand Prix for noen år siden . Nå er det derimot Hetten Des som gjelder . Hetten Des som er Belgisk slang for Digger du dette . Blir nå som før og booke gjennom oss

 • Dead Sea Skulls (UK) Rock

  Birmingham bandet Dead Sea Skulls leverer en garasje rock punk inspirert pakke. Med heftige riff ,stor selvtillit , høy oktan energi servere gutta en heftig pakke . Stående trommis vocalist og trompetist Ashley Sheehan fronter bandet med brødrene Nick og James Chrutchley på gitar og bass . James er nok en fyr mange gjenkjenner som ex Quireboys bassist Jimmi Jimmy .

 • Southern Culture On The skids (USA) surf & Rock,n roll

  Southern Culture On The Skids har spillt inn album og turnert verden rundt siden 1983. Rick Miller ,Mary Huff og Dave Heartman har holdt sammen i alle disse årene .
  Bandet er kjent for sine legendariske live shows og de har spilt alle verdens største festivaler og scener . Deres musikk er brukt i en haug med filmer og Tv serier , Den er brukt i reklamer for å selge alt fra Diamanter til Sauser . S.C.O.T.S er rett og slett Foot Stomping-butt swinging rockn roll i verdensklasse . Bookes til Festivaler og Events i Skandinavia av Hot Rock Agency

 • Harmonica Sam (Swe) Blues

  Malmøs munnspill konge Harmonica Sam er herlig artist .Stilmessig godt plantet i 50 tallets rock og Rythem & Blues . Med suverene The Domestic Bumblebees i ryggen så blir dette så bra som det kan bli .

 • The Country Side of Harmonica Sam (SWE) Honky Tonk

  Harmonica Sam har også et ben plantet i Country musikken . The Country Side of Harmonica Sam er Honky Tonk i 50 og 60 talls sound . Her er det stilmessig gjennomført fra topp til tå . Så langt som vi kommer fra dagens Nashville kan du oppleve klassikere fra Cw stjerner som Feran Young , Skeets McDonall,Ray Price med mer . Malmø bandet har fått fans over hele verden og spiller på klubber og festivaler i hele Europa og Usa . Vil du ha ekte saker booker du The Country side of Harmonica Sam hos oss

 • Too Slim & The Taildraggers (US Blues Rock

  Kommer

 • The Paperboys(Can) Folk Rock

  Kommer

 • Sarah James Band (UK) Two Timers (UK) Rythem & Blues

  KOMMER

 • Julian Sas (Holland

  KOMMER

 • Flynnville Train (USA) Countryrock

  Indiana bandet Flynnville Train var veldig nære et stort gjennombrudd i Usa men valgte bort bransjen i Nashville og ble med over på Toby Keiths eget selskap . Gutta ble rett og slett leie av kravet om at de skulle bli mer country . Gutta ville fortsette med sin herlige rocka country & Southern rock . Flynnville Train er et suverent live band noe de viste da de i 2016 var innom Norge og viste seg frem på 4 klubb jobber . Bandet er nå klare for å etablerer seg i Skandinavia . Flynnville Train booker du i Norden gjennom oss

 • Brandon Isaak (Can) Blues

  KOMMER

 • Big Wolf Band (UK) Bluesrock

  KOMMER

 • Betty Blackmail Band (Nor) Blues

  Kommer

 • Zoe Green Band (UK) Blues

  Kommer

 • The Smoking Flowers (US)

  Kommer

 • Avalon Jazz Band (Franc/USA) Jazz

  Style
  The musical style presented by Avalon Jazz Band is inspired by the sort of jazz played in Paris in the 1930s and 40s, especially by the Hot Club de France, founded by Django Reinhardt and Stéphane Grappelli, whose repertoire consisted of original music and jazz standards. This French style of hot jazz then became what we now know as “Gypsy jazz” or “Jazz Manouche”, with its technical bravadoes and virtuoso skills, embodied by the quick fingers of violinist Adrien Chevalier. The delicate voice and swing phrasing of Tatiana Eva-Marie bring the zazou element to the mix: an ingenuous and mischievous joie-de-vivre, which she incarnates to perfection.

 • Va Rocks (SWE) Rock,n roll

  VA ROCKS fra Lund i Sverige består av Ida, Frida and Klara De spiller tøff strait rock med krydret med det beste fra punkrocken ,
  Her er det røffe gitar riff , stødige bassganger og beinhard tromming og en Vocalist som vil gi deg bakover sveis . Jentene i Va Rocks er skapt for å stå på scenen og her snakker vi et band med en slik energi og røffhet at du aldri vil glemme dem når du har opplevd dem Live . Bandet så dagens lys i 06 . Her har det blitt jobbet steinhardt og bandet har turnert med band som Sator , Bonafide ,The Poodles med flere .

  Bandet har hentet inspirasjon i ders egene favoritt band som AC/DC, Danko Jones, Ramones and The Runaways. Girlschool, Ebba Grøn og Danko Jones '





 • Sniff,n,The Tears (UK)

  Kommer